Părinţii se roagă pentru o minune! Copilul paralizat în urma anesteziilor de la stomatolog, în stare extrem de gravă

Părinţii se roagă pentru o minune! Copilul paralizat în urma anesteziilor de la stomatolog, în stare extrem de gravă © arhivă

Ultimele informaţii despre copilul paralizat după ce a fost anesteziat la o clinică dentară din Piteşti. Medicii din Capitală fac toate eforturile pentru a-i salva viaţa, dar starea lui pare că se agravează.

Copilul de patru ani a paralizat după ce i s-au administrat mai multe injecţii de medicul anestezist. Intrat în stop cardio-respirator, a fost într-un final transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Aici, medicii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i salva viaţa copilului, dar starea lui este extrem de gravă. Cadrele medicale au precizat ieri că micuţul a ajuns la unitatea spitalicească instabil hemodinamic, potrivit Antena3.

Reacţia Ministrului Sănătăţii 

Victor Costache a reacţionat în cazul copilului intrat în comă la Piteşti. Ministrul Sănătăţii a declarat că în clinica respectivă nu au fost respectate normele minime de securitate, urmând să se facă verificări în acest caz.

"Este o dramă şi suntem alături de familie. Suntem revoltaţi să ştim că este o practică şi mă bucur că avem şansa să transmitem acest mesaj întregii ţări şi tuturor celor care în cabinete stomatologice folosesc fără autorizatie această anestezie generală intravenoasă cu propofol. Din câte ştiu eu a fost un cocktail cu propofol dormicum fără a respecta normele minime de securitate. Anestezia generală poate fi dată în structuri sanitare acreditate. Nu putem da anestezie generală unde considerăm că se poate da anestezie generală".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro