Patru morți în urma accidentului din Craiova, printre care un copil de 7 ani. Momentul în care taxiul a fost lovit din plin / VIDEO

Patru morți în urma accidentului din Craiova, printre care un copil de 7 ani. Momentul în care taxiul a fost lovit din plin / VIDEO © gds.ro

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma accidentului de duminică din Craiova s-a ridicat la patru. Copilul de șapte ani și bunicul său, în vârstă de 84 de ani, s-au stins la câteva ore de la impact, pe patul de spital. Primele două victime, mama băiatului și taximetristul, au murit pe loc. 

Patru persoane, dintre care o femeie în vârstă de 38 de ani și copilui ei în vârstă de șapte ani, și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit produs la Craiova. Tragedia a avut loc duminică, când cele patru persoane se aflau într-un taxi. 

Taxiul a fost lovit în plin de un alt autoturism, iar vinovat s-ar face șoferul de taxi, care nu a acordat prioritate. În urma impactului puternic, femeia de 38 de ani și taximetristul au murit pe loc.  

La spital, în stare gravă, au ajuns băiețelul și bunicul său în vârstă de 84 de ani. Din păcate, cei doi și-au dat ultima suflare după câteva ore, în ciuda eforturilor medicilor. 

Reprezentanţii Poliţiei Dolj susțin, potrivit primelor informații, că şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea", ceea ce a dus la producerea accidentului monstru. 

„Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova”, au precizat polițiștii doljeni, potrivit gds.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro