Pedeapsa primită de patronii teraselor din Herăstrău care au permis cheful cu sute de persoane din a doua zi a stării de alertă

Pedeapsa primită de patronii teraselor din Herăstrău care au permis cheful cu sute de persoane din a doua zi a stării de alertă © captură video

Decizie de ultimă oră în cazul patronilor teraselor din Herăstrău care au permis petrecerea de sâmbătă seară, în a doua zi a stării de alertă, cu sute de persoane. După nerespectarea regulilor, vine și sancțiunea! Și e una dură! 

Sâmbătă seară, sute de oameni s-au strâns în zona a două terase din Herăstrău și întâmplător, după ce au stat la picnic, s-au bucurat de muzica pusă de un DJ. Totul însă, nu a fost chiar întâmplător, dat fiind faptul că exista și un eveniment pe Facebook. În descrierea evenimentului era menționat că se vor respecta măsurile impuse de autorități.

Acest lucru nu prea s-a întâmplat și a atras o sancțiune dură. Au fost prezente sute de persoane în zona Herăstrău, la petrecerea unde s-au încălcat toate regulile impuse.

Patronii care au permis cheful au rămas fără autorizație

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a transmis public că cele două terase nu aveau voie să vândă mâncare, nici măcar la pachet. De asemenea, acesta a acuzat patronii de inconștiență. 

„Am dispus anularea autorizaţiei pentru funcţionarea teraselor celor două societăţi comerciale a căror inconştienţă este fără limită, iar măsurile pe linie de ordine publică şi răspundere penală sunt la îndemâna organelor MAI. Ei nu erau autorizaţi să vândă mâncare la casă, erau autorizaţi pentru servire la masă, nu pentru a da mâncare la pachet”, a declarat Aurelian Bădulescu, potrivit Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro