Percheziții acasă la Nuțu Cămătaru. O cămilă și două maimuțe, găsite în curte

Percheziții acasă la Nuțu Cămătaru. O cămilă și două maimuțe, găsite în curte © Arhiva

Azi-dimineață, polițiștii au efectuat percheziții de amploare acasă la Nuțu Cămătaru. În urma căutărilor, au fost găsite mai multe animale exotice.

Polițiștii au descoperit în curtea lui Nuțu Cămătaru mai multe animale exotice, precum două maimuțe și o cămilă. "În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata indentificată în raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector. Până la acest moment, în locația respectivă au fost identificate două maimuțe și o cămilă. La această activitate participă și reprezentanți ai ASPA și Gărzii de Mediu. Cercetările continuă.", au transmis polițiștii, potrivit observator.tv.

Maimuța lui Nuțu a terorizat Capitala

Alarma a fost dată de o femeie din sectorul 5, care se afla în curtea casei împreună cu fiul ei, pe data de 11 septembrie. La un moment dat, i-a fost dată să zărească ceva ce a lăsat-o cu gura mască: o maimuță care se cocoțase pe gardul ei.

Panicată, femeia a sunat imediat la 112, unde a raportat că o maimuță periculoasă a ajuns la ea în curte. La fața locului a venit o echipă de jandarmi, care însă nu aveau echipamentul necesar pentru capturarea animalului.

N-au avut succes nici cei de la Protecția Animalelor, care în zadar au încercat să prindă intrusul din curtea femeii. Așadar, maimuța s-a făcut nevăzută și este în continuare căutată. 


facebook whatsapp twitter pinterest