Petrecerea Vulpiţei de Ziua Îndrăgostiţilor s-a terminat în lacrimi. Soacra a ameninţat-o că o va da în judecată / VIDEO

Petrecerea Vulpiţei de Ziua Îndrăgostiţilor s-a terminat în lacrimi. Soacra a ameninţat-o că o va da în judecată / VIDEO © Captură

Seara perfectă a Vulpiţei şi a lui Viorel a fost dată peste cap de un apel telefonic al soacrei. Mama lui Viorel le-a dat lovitura fatală, în această seară.

Deşi erau foarte fericiţi şi se bucurau enorm de toate surprizele care le-au fost puse la cale, Viorel şi Veronica au avut parte şi de momente ceva mai neplăcute, care au făcut-o pe tânăra de 22 de ani să izbucnească în lacrimi.

Soacra Veronicăi a intrrat în direct, însă în loc de vorbe bune, aceasta şi-a ameninţat nora cu judecată. Supărată pe faptul că Vulpiţa ar fi spus că îi va da foc, mama lui Viorel este decisă să o ducă la tribunal pe mama nepoatei sale.

La auzul acestor vorbe, Viorel s-a enervat teribil şi a ameninţat-o pe mama sa că dacă va face acest lucru, la rândul lui, îi va cere acesteia daune morale.

''O dau în judecată că a spus că îmi dă foc. E pedeapsă de la 2 la 7 ani'', a spus soacra Vulpiţei.  ''Chiar te rog să te duci să ne dai în judecată, ca apoi îţi luăm noi ţie daune morale'', a fost reacţia lui Viorel. 

Veronica a fost foarte afectată de cele spuse de soacra sa şi i-a transmis să-i fie ruşine. De asemenea, Vulpiţa s-a enervat atât de tare pe mama soţului ei încât i-a interzis să se ocupe ea de probele care trebuie luate de la fetiţă în vederea testului de paternitate, solicitându-i acesteia să-i aducă copilul la Bucureşti.

''Sa-i fie ruşine. Îţi mulţumesc că mi-ai făcut bărbatul prost. Să nu-mi tunzi fata. Dacă o tunzi, ai grijă că o încurci'', a fost reacţia Veronicăi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro