Vulpiţa şi Viorel, răsfăţaţi mai ceva ca împăraţii. Ce ţinute extravagante au îmbrăcat cei doi soţi, de Valentine's Day / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vulpiţa şi Viorel, răsfăţaţi mai ceva ca împăraţii. Ce ţinute extravagante au îmbrăcat cei doi soţi, de Valentine's Day © Captură

Vi-l imaginaţi pe Viorel într-o geacă de piele cu ţinte? Dar pe Veronica într-o rochie sofisticată cu pene de struţ şi paiete? Ei, bine, soţii Stegaru au mers dis-de-dimineaţă să-şi aleagă ţinutele pentru această zi specială, dedicată iubirii.

Veronica şi Viorel au trecut pragul unui atelier bespoke, în care se fac ţinute de la zero, urmând dorinţele clienţilor. Ei bine, cum a fost vizita, ce sfaturi au primit, dar mai ales ce ţinute au probat cei doi, pe toate acestea vi le prezentăm în continuare.

Cu zâmbetul pe buze şi extrem de emoţionaţi, aşa au păşit soţia-Vulpiţă şi Viorel în atelierul de croitorie. Departe de ochii lui Viorel, Veronica s-a lăsat măsurată din cap până-n picioare, iar mai apoi au început... propunerile.

Mai elegantă ca niciodată, Veronica şi-a dorit ca şi soţul ei să o vadă...cea mai frumoasă. Şi ca totul să fie o surpriză, ca să-i facă pe plac lui Viorel, Veronica a mai încercat o ţinută.

De la Veronica să trecem la... Viorel. Pentru că şi el a fost... răsfăţat. După ce i-a luat măsurile şi lui Viorel, Dragoş i-a dat să încerce o geacă de piele cu ţinte.

Dincolo de reproşuri, soţia-Vulpiţă părea tare încântată de noul look al soţului ei. Doar era prima dată când îl vedea pe Viorel îmbrăcat atât de... cool. Şi cum unui model îi stă bine în orice ţinută, Viorel a mai încercat ceva. Un sacou extrem de elegant, în două culori, accesorizat la gât cu o... broşă strălucitoare. După o jachetă de piele cu ţinte şi un sacou în culoare iubirii, Viorel a mai încercat o ţinută! La fel de colorată! Cei doi au petrecut momente plăcute şi relaxante în atelier, mai ales că erau înconjuraţi de o mulţime de ţinute care mai de care mai frumoase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro