Plăcere periculoasă pentru un bărbat din Iași! A fost jefuit și lăsat fără haine, după ce și-a amanetat telefonul pentru a plăti o prostituată

Plăcere periculoasă pentru un bărbat din Iași! A fost jefuit și lăsat fără haine, după ce și-a amanetat telefonul pentru a plăti o prostituată © arhiva

Un tânăr a avut parte de o experiență neplăcută din partea unei prostituate. Mai exact, aceasta i-a întins o capcană, deposedându-l de banii de rate și de hainele pe care le purta.

Tot incidentul a avut loc în luna decembrie a anului trecut, însă abia acum hoții își aștepată sentința definitivă, după ce, în primă instanță, au primit pedepse cu suspendare, potrivit Ziarul de Iași.

Astfel, în timp ce tânărul și prostituata se aflau în apartamentul femeii, doi tineri au intrat peste ei și l-au deposedat pe bărbat de bunurile sale.

„Inculpaţii au pretins că sunt fraţii martorei O.N. şi că sunt indignaţi de ce se întâmplă în acea cameră, împiedicând-o pe persoana vătămată să se îmbrace. Unul dintre inculpați i-a pulverizat o substanţă iritantă lacrimogenă în zona feţei, apoi au luat hainele persoanei vătămate pentru a căuta bunuri“, se arată în motivarea primei instanţe.

Plăcerea vinovată l-a lăsat fără bani

Mai mult, din haina victimei s-a sustras suma de 1.700 de lei, iar mai apoi aceasta a fost lovită peste față și dată afară din apartament, fără geacă și banii de datorii.

Neavând încotro să o apuce, bărbatul s-a dus în gară și s-a culcat pe un scaun, fiind găsit de polițiști a doua zi. Victima le-a povestit oamenilor legii cele întâmplate, fapte dovedite și de filmările surprinse pe camerele de supraveghere de la casa de amanet unde tânărul și-a vândut telefonul pentru a plăti serviciile prostituatei.

Hoții, care sunt și frați, au fost prinși și și-au recunoscut faptele, cu atât mai mult cu cât a fost găsită asupra lor haina victimei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro