Un tată din Galați și fiii săi și-au trimis iubitele să se prostitueze. Ce sume au fost găsite în locuințele lor

Un tată din Galați și fiii săi și-au trimis iubitele să se prostitueze. Ce sume au fost găsite în locuințele lor © Foto simbol arhivă

Altfel de afacere de familie, în Galați. Procurorii DIICOT au reținut la finalul acestei săptămâni trei indivizi, un tată și doi fii, suspectați că au format o grupare specializată în trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Tatăl și cei doi fii ai săi au fost reținuți după șase percheziții efectuate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciului Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi.

Cei trei gălățeni, tatăl şi doi fii ai acestuia, ar fi constituit un grup infracţional care s-a ocupat cu racolarea, transportul şi adăpostirea a şase tinere, patru majore şi două minore. Fetele au exploatate și obligate să se prostitueze atât în România, cât şi în Spania.

Mai mult, cei trei indivizi şi-ar fi trimis și concubinele să se prostitueze.

DIICOT a transmis într-un comunicat că, „în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate atât bunuri care servesc la întregirea probatoriului administrat în cauză (telefoane mobile, cartele telefonice, formulare de transfer monetar, etc), bunuri care au fost utilizate la comiterea infracţiunilor cât şi bunuri care au fost achiziţionate cu sume provenite din activităţile infracţionale (două autovehicule de lux în valoare de aproximativ 170 de mii de euro, trei imobile, suma de 50.000 euro cash)”.

Tatăl și cei doi fii au fost prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro