Planuri în spatele gratiilor. Ce le-a spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă că va face, după ce va fi eliberat

Planuri în spatele gratiilor. Ce le-a spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă că va face, după ce va fi eliberat © arhivă

Gheorghe Dincă se visează liber! Ba mai mult, îşi şi face planuri! Trimis în judecată pentru opt infracţiuni, "monstrul din Caracal" rămâne optimist. 

Potrivit România TV, Gheorghe Dincă le-ar fi spus colegilor de celulă că nu se consideră vinovat şi crede că va scăpa de arest. Mai mult, după ce va fi eliberat, le-ar fi precizat acesta, are de gând să facă un tur al României. 

Cum se prezintă Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este o persoană cameleonică, cu o posesivitate maladivă şi este de părere că doar el are dreptate. Conform Antena3, "monstrul din Caracal" este prins în trecut. Luptă între imaginea tatăl său şi dorinţa de a scăpa de aceasta.

Inculpatul are trăiri negative şi, deşi este dezamăgit de comportamentul membrilor familiei, nu îi convine nici ce s-a spus în spaţiul public despre copiii săi. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată miercuri, de procurorii DIICOT - Structura Centrală, pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. "Monstrul din Caracal" este acuzat oficial că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Joi, Dincă a fost mutat în arestul din Slatina. În curând, acesta va fi dus la Penitenciarul Craiova, de acolo de unde mai mulţi deţinuţi i-au transmis un mesaj.

"De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special", au transmis mai mulţi deţinuţi, potrivit Adevărul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro