Incident şocant în Tecuci. Poliţist bătut măr pe stradă, din cauza scandalului Caracal

Incident şocant în Tecuci. Poliţist bătut măr pe stradă, din cauza scandalului Caracal © Arhivă

Incident şocant, marţi seara, în oraşul Tecuci, acolo unde un poliţist aflat în timpul liber a fost bătut de doi indivizi. Se pare că bărbaţii erau supăraţi de felul în care oamenii legii au gestionat situaţia din Caracal, potrivit Antena 3.

Totul s-a întâmplat marţi seara, în Tecuci. Poliţistul, care se afla în concediu şi tranzita zona oraşului Tecuci, a fost atacat de doi indivizi. Incidentul a avut loc în zona unui liceu cunoscut din oraş, în jurul orei 21.00. Omul legii, care se afla în afara serviciului, a observat că cineva i-a lovit maşina cu un obiect necunoscut, astfel că a decis să oprească autovehiculul pentru a vedea ce se întâmplă. În acel moment, doi indivizi l-au atacat, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un cuţit care se afla în posesia unuia dintre atacatori.

Atacatorii s-au răzbunat din cauza cazului Caracal

Cei doi atacatori s-ar fi răzbunat pe bărbatul de 34 de ani ca urmare a felului în care colegii lui, poliţiştii, au gestionat cazul Caracal, după ce Alexandra Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a anunţat la 112 că a fost răpită.

În ce stare este poliţistul

Poliţistul de 34 de ani a anunţat de urgenţă Poliţia, iar la faţa locului s-au deplasat mascaţii. Bărbatul a ajuns la spital, dar, din fericire, acum se află în afara oricărui pericol.

Agresorii au fost reţinuţi

La scurt timp după ce l-au atacat pe poliţistul de 34 de ani, cei doi indivizi, unul de 28 de ani, iar celălalt de 41 de ani, au ajuns pe mâinile oamenilor legii. Cei doi au fost reţinuţi şi transportaţi la sediul Poliţiei din Tecuci. Bărbaţii au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe. Totodată, potrivit Antena 3, cei doi urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro