Poliţist celebru, îngenuncheat de Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk / Decizie de ultimă oră în scandalul de 20.000 de euro

+5 click pentru
galerie

Poliţistul supranumit “Spaima infractorilor” a primit o lovitură sub centură în scandalul cu trupa Paraziţii, de la care spera să obţină 20.000 de euro.

Agentul şef Aurelian Ilie, din Galaţi, despre care SPYNEWS a dezvăluit, recent, că i-a dat în judecată pe Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk, cerând despăgubiri morale, fiindcă s-a simţit lezat de mesajul piesei “Antimiliţie”, a fost trimis la plimbare de judecători. După ce au analizat cererea poliţistului, magistraţii au decis: “Anulează cererea formulată de reclamantul Ilie Aurelian. Cu drept de reexaminare pentru reclamant în termen de 15 zile de la comunicare”.

Poliţistul declara, recent, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că a luat în calcul respingerea cererii şi a avertizat că va merge până la capăt cu lupta, chiar dacă va fi nevoie să se războiască şi cu judecătorii. “Probabil că dosarul va fi strămutat la Bucureşti şi că voi pierde. Dacă se va întâmpla aşa, voi ataca hotărârea. Voi merge până la Bruxelles, dacă va fi nevoie, pentru că nu pot accepta să fiu umilit. (…) Dacă instanţa le va da dreptate celor de la Paraziţii, voi înlocui cuvântul «poliţist» din piesă cu «judecător». Sau «procuror». Sau «sudor»… Şi voi merge cu boxa, cu staţia de amplificare, în faţa lor, să asculte melodia!”, a explicat poliţistul din Galaţi.

La scurt timp după ce a deschis procesul, poliţistul declara reporterilor SPYNEWS: “Eu sunt poliţist de 25 de ani, mă cunoaşte jumătate de oraş… După ce a apărut melodia celor de la Paraziţii, a ajuns să mă întrebe lumea pe stradă dacă, într-adevăr, sunt fiu de securist şi dacă mama e prostituată, aşa cum spun cei de la Paraziţii. Nu mi se pare OK… În cererea de chemare în judecată am solicitat interzicerea melodiei în spaţiul public, prezentarea de scuze şi acordarea unor despăgubiri morale în valoare de 20.000 de euro”.

Membrii trupei Paraziţii şi casa de discuri 20cm Records au câştigat şi procesul deschis de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, care s-a plâns de aceeaşi piesă, "Antimiliţie". Potrivit Mediafax, pe lângă faptul că au câştigat procesul în primă instanţă, Chello, FreakaDaDisk şi Ombladon trebuie să primească de la poliţiştii care i-au reclamat 2.500 de lei, onorariul avocatului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro