Cine este polițistul pe care l-a lovit Cristian Boureanu. Ovidiu Andrei, considerat un adevărat erou

Cine este polițistul pe care l-a lovit Cristian Boureanu. Ovidiu Andrei, considerat un adevărat erou © Spynews

În urmă cu doi ani, Cristian Boureanu se afla într-un scandal de proporții, după ce a lovit un polițist. Ovidiu Andrei a fost lovit de fostul deputat într-o zonă intimă, în 2018.

Ovidiu Andrei a fost declarat un adevărat erou în trecut, după ce în 2016 a ajutat la nașterea unui bebeluș, conducând o femeie la spital. Acum, la doi ani de la incident, Cristian Boureanu și-a aflat pedeapsa, însă tot în 2018, Ovidiu Andrei se declara nemulțumit de faptul că Boureanu putea fi condamnat la închisoare cu suspendare.

"Îmi creează un sentiment de frustrare faptul că integritatea fizică şi prestigiul profesional al poliţistului valorează 30.000 de lei. În realitate, nu este vorba despre bani, este vorba despre MESAJUL pe care autoritatea judecătorească, ce-i drept, poate în primul caz mediatizat cu adevărat, îl transmite societăţii civile. Nu este doar îngrijorarea mea, este un sentiment de nelinişte generală, de îngrijorare în rândul colegilor mei care zilnic se expun riscului de a fi agresaţi, situaţiile conflictuale fiind nelipsite în cadrul unei zile de muncă.", a declarat Ovidiu Andrei în 2018, pentru Mediafax. 

Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, au fost condamnați definitiv la un an și nouă luni de închisoare cu suspendre și 90 de zile de muncă în folosul comunității, în dosarul de ultraj. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro