Un nou abuz al poliţiştilor? Motivul pentru care mai mulţi biciclişti s-au ales cu cauciucurile dezumflate, în Iaşi

Un nou abuz al poliţiştilor? Motivul pentru care mai mulţi biciclişti s-au ales cu cauciucurile dezumflate, în Iaşi © Foto: Captură

Doi poliţişti locali din Iaşi au fost filmaţi în timp ce dezumflă roţile unor biciclete. Cei care au văzut imaginile consideră că acesta ar putea fi un abuz, ţindând cont de maniera în care se poartă oamenii legii.

Se pare că bicicliştii ar fi făcut acrobaţii într-o zonă pietonală, lucru ce i-ar fi deranjat pe poliţişti.
Informaţia a ajuns şi la urechile şefilor, care nu sunt de acord cu ceea ce au făcut aceştia.

„Nu este normal, din păcate colegii noștri au recurs la o acțiune de care noi ne detașăm. Ar fi trebuit doar să-i avertizeze pe tineri sau să aplice prevederile legale în vigoare. Cei doi polițiști au mers în zonă prin urmarea unui apel. E vorba de bicicliști care fac tot felul de manevre periculoase și chiar pun în pericol integritate trecătorilor. Acum două săptămâni, o doamnă în vârstă a fost lovită de un biciclist. Aceasta a căzut și s-a lovit la cap. După cum cred că ați văzut, tinerii și-au umflat din nou roțile și și-au continuat activitatea. Polițiștii nu au procedat corect și va fi demarată o cercetare disciplinară”, a spus Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliției Locale din Iași.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro