Poliţistul care a omorât în bătaie un tânăr a luat o decizie radicală / Fostul puşcăriaş e mare boss

+4 click pentru
galerie

Poliţistul care a făcut doi ani şi jumătate de puşcărie după ce a ucis în bătaie un tânăr, chiar în sediul Secţiei 10, a luat o decizie radicală.

Eliberat condiţionat după ce a executat jumătate din pedeapsa de cinci ani, poliţistul George Ştefan Isopescu a decis să se facă om de afaceri. Aşa că şi-a deschis un restaurant şi s-a apucat de făcut bani, fiindcă oamenii întotdeauna vor avea nevoie de mâncare, fie că este vorba despre chefuri – cum e în cazul lui - sau despre pomeni, aşa cum este cazul mamei căreia i-a omorât băiatul. Într-o discreţie maximă, agentul George Ştefan Isopescu a ieşit din puşcărie la finele anului trecut şi s-a întors în sânul familiei şi printre prietenii poliţişti. “În temeiul art.587 C.proc.pen., cu aplic. art.100 din C.pen., admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul Isopescu George Ştefan. Dispune liberarea condiţionată a petentului de sub puterea mandatului de executare nr.2826/2016 emis de Tribunalul Bucureşti, dacă nu este arestat în altă cauză. Atrage atenţia petentului asupra cazurilor de revocare a beneficiului liberării. În temeiul art.275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul al avocatului din oficiu - în cuantum de 130 de lei – este suportat din fondul special al M.J.”, au decis judecătorii.

Poliţistul a fost condamnat la cinci ani de puşcărie, în 2016, pentru uciderea parcagiului Daniel Dumitrache (foto sus), însă a executat doar jumătate din pedeapsă. Crima a fost comisă chiar în sediul Secţiei 10 Poliţie, în 2014, când Dumitrache a fost legat de gratii cu cătuşe şi bătut crunt, torturat cu aparate de electroşocuri şi, într-un final, ucis.

Elena Dumitrache, mama tânărului care a fost ucis de poliţist, declara, în 2014, că fiul ei ar fi fost executat, nu ar fi murit accidental. "Băiatul meu a văzut când poliţiştii au folosit aparatul cu electroşocuri pe un alt băiat, alt parcagiu. Poliţiştii de la Secţia 10 au auzit că Dani se pune martor împotriva lor şi i-au zis: «Acum tu urmezi!» Şi el a urmat... Apoi, martorul care a văzut cum era bătut Dani a fost şi el bătut", a povestit Elena Dumitrache pentru Spynews.ro, la scurt timp după ce fiul ei a fost omorât în sediul poliţiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro