VIDEO / Poveste ca în telenovele! A anulat nunta după ce iubitul a fugit cu bona de 16 ani

Mama Cătălina © Acces Direct

Ochii ei albaştri varsă lacrimi de... durere! Trădare e tot ce simte acum Cătălina, o tânără mămică de 27 de ani! O femeie care a fost părăsită de soţul ei, de 44 de ani, pentru... bona copiilor de doar... 16 ani!

Cu un ochi plânge pentru că se simte înşelată, cu celălalt plânge pentru copilaşii ei...

CITEȘTE ȘI VIDEO / Mama vrea să-și dea fiica în plasament, pentru a o salva de tatăl abuziv: „A agresat-o și este la închisoare acum”

Aștepta nunta, în schimb, bărbatul ar fi pus-o pe primul loc pe... amanta lui, cu 28 de ani mai tânără ca el! Ar fi dat uitării tot, se plânge mama Cătălina... inclusiv povestea lor de dragoste, care începuse frumos, până să apară bona care i-a furat inima lui tata Vergil.

CITEȘTE ȘI Scandal la un liceu de prestigiu! Andrei, un elev olimpic, a ironizat-o pe doamna profesoară, iar acum riscă să rămână repetent

„În urmă cu un an am luat o bonă. A zis ca să mă ajute, să aibă grijă de copii. În schimb, el a luat-o pentru el. După ce s-a încurcat cu ea, a început cu înjurături și tot felul. Se repezea la mine, ca să dea în mine. La botezul lui Cătălin s-a îmbătat, a băut şi o ţinea numai pe piciorul lui. El vorbise cu părinţii ei, că a zis să ne cunune. Adică părinţii amantei trebuiau să fie naşii noștri”, a spus mama Cătălina, pentru „Acces Direct”.

Ce mai, o poveste ca-n telenovele! Voiau să îşi lege destinele în faţa Lui Dumnezeu! Doar că în loc să îmbrace rochia de mireasă, Cătălina a îmbrăcat... mantia femeii părăsite! O mantie a... durerii! A trădării! A unui chin, care continuă de câteva luni, pentru tânăra mămică! Femeia care a fost părăsită cu burta la gură şi cu trei copii! Care mai apoi a dat naştere celui de-al patrulea copil, singură... şi s-a chinuit şi încă se chinuie să le pună celor mici ceva... pe masă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro