Scandal la un liceu de prestigiu! Andrei, un elev olimpic, a ironizat-o pe doamna profesoară, iar acum riscă să rămână repetent

Elevul olimpic © Captură Video

Olimpic la matematică, la limba şi literatura română, dar şi la... şah, cu viitorul... distrus?! Elevul de 17 ani riscă să rămână... repetent. Asta după ce Andrei a ironizat prestaţia profesoarei de desen într-un videoclip pe care cadrul didactic l-a filmat în urmă cu 5 ani.

Olimpicul a făcut o postare pe un grup închis al elevilor de la Colegiul "Bogdan Petriceicu Hașdeu" din Buzău, referitoare la videoclipul în care apare profesoara de desen.

„Băi băieți, eu zic să facem o mișcare prin care să îi găsim profei de desen un băiat de care să se lipească. Între timp Colegiul Hașdeu e liceul în care e interzisă purtarea bărbii și a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minți ale sistemului de învățământ, acest struțo-cămilă al artei, care se zbate între vocația de a cânta și a desena”, se arată în postare.

CITEȘTE ȘI VIDEO / A stat 4 luni în spital, după ce fostul soţ a călcat-o cu maşina: "Vreau să se facă dreptate! Se muşamalizează tot"

Alături de această postare, Andrei a pus şi videoclipul în care profesoara apărea sumar îmbrăcată. În orice caz, se pare că profesoara a considerat că postarea i-a afectat imaginea și ar fi cerut pedepsirea elevului. Băiat care a obţinut numeroase diplome şi premii la diverse cuncursuri şcolare, la care a reprezentat instituţia de învăţământ în care e elev...

Comentariul a fost postat pe grupul „Hașdeului, doar elevii și majoritatea comentariilor era versuri ale doamnei profesoare, oarecum citate, adică aceleași cuvinte.

A fost consiliul profesorilor care predau la clasă și cu mama mea unde nu mi s-a spus exact ce regulă am încălcat și unde mi-am cerut scuze către doamna profesoară pentru acest gest”, a spus Andrei, conform „Acces Direct”.

CITEȘTE ȘI VIDEO / Acuză că a fost alergată cu toporul şi tăiată cu secera! O femeie de 42 de ani se teme pentru viaţa ei

După consiliul profesoral, Andrei spune că a primit nota 2 la purtare. Notă care îl poate lăsa... repetent!

„Eu consider că sunt prea dure, că vor să fiu exmatriculat pentru acest comentariu și consider că este mult prea dur pentru un comentariu care nu a fost jignitor în opinia mea.

Eu mi-am cerut scuze doamnei profesoare pentru gest dar consider că este mult prea dur ce consideră ei să facă”, a mai mărturisit acesta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro