Povestea cutremurătoare a lui Robert, micuţul de două luni şi jumătate, care suferă de o boală rară. Are nevoie de 2,1 milioane de dolari ca să trăiască

+3 click pentru
galerie

Povestea cutremurătoare a lui Robert, micuţul de două luni şi jumătate, care suferă de o boală rară. Are nevoie de 2,1 milioane de dolari ca să trăiască © Instagram

Povestea lui Robert a făcut înconjurul lumii. Micuţul s-a născut în urmă cu două luni şi jumătate. A fost aşteptat cu mare dragoste şi căldură de către părinţi, dar şi de către surioara sa. Totul a decurs bine, iar mama şi tatăl său nu-şi mai încăpeau în piele de bucurie la gândul că familia li se va mări.

În această toamnă, Robert a venit pe lume. Fericirea a fost imensă pentru întreaga familie, însă veştile care urmau să fie primite din partea medicilor aveau să-i înspăimânte pe tinerii părinţi.
Robert s-a născut cu o boală genetică rară. Musculatura sa este afectată, iar acest lucru înseamnă că micuţul nu se poate hrăni, nu se poate mişca şi nu poate respira fără ajutor. Chiar dacă problema sa de sănătate este una delicată şi foarte rară, medicii le-au dat speranţe părinţilor.

Robert se poate face bine în urma unui tratament pe care trebuie să-l urmeze. Dar până acolo este drum lung, pentru că tratamentul constă într-un vaccin extrem de scump. Este nevoie de nu mai puţin de 2,1 milioane de dolari pentru ca Robert să trăiască. Suma este una imensă pentru părinţii micuţului, care au decis să le ceară ajutorul oamenilor cu suflet mare. Reacţiile din mediul online au fost extrem de pozitive, iar oamenii şi-au unit forţele pentru ca băieţelul să fie salvat. Fie că vorbim de vloggeri, artişti, actori sau jurnalişti, cu toţii au făcut publică povestea lui Robert, în speranţa că banii se vor strânge, iar micuţul se va face bine.

"Suntem convinși că urmează să se întâmple un miracol! 🎈Visez la momentul când Robert aleargă prin parc de mânuță cu surioară lui, Emilia! 👫Ştiu că nu se va întâmpla peste noapte, știu cât de cruntă e această boală și cât avem de luptat ca el să fie bine! Nu cred că voi putea răsplăti vreodată oamenii care au răsturnat munți pentru ca Robert să primească prima injectare. Îi avem în rugăciunile noastre🙏", a scris Irina Grabazei, mama micuţului, pe Facebook. De altfel, AICI aveţi mai multe detalii despre situaţia lui Robert şi veţi afla şi felul în care puteţi să ajutaţi la salvarea vieţii sale. Pentru că miracolele se întâmplă. Mereu. Dacă crezi în ele! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro