Povestea lui Sergiu, tânărul care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă bebelușul și soţia: "Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare"

Povestea lui Sergiu, tânărul care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă bebelușul și soţia: "Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare" © bzi.ro

Zilele trecute, Sergiu, tânărul care s-a urcat pe cal pentru a merge la maternitate să își vadă bebelușul abia născut și soția a impresionat întreaga țară. Potrivit spuselor sale, bărbatul plecase de acasă doar pentru a-i duce femeii de mâncare. Iată cum arată aventura, de la cap la coadă!

Acum două zile, Sergiu a urcat călare pe cal și a plecat hotărât la maternitate pentru a-și vizita soția și copilul nou-născut. În drumul său, acesta a fost oprit de Poliție în centrul Iașului. Imaginea a fost surprinsă de trecători și a devenit imediat virală pe Facebook.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este de loc din Răducăneni, însă trăiește împreună cu familia lui la marginea orașului Iași. După ce miercuri a aflat că soția lui a născut, acesta nu a stat pe gânduri și a urcat pe cal pentru a merge la maternitate să-i ducă de mâncare și să-și vadă bebelușul. Este al treilea copil al său, având încă două fetițe.

Sergiu a povestit că inițial a încercat să meargă cu tramvaiul, însă nu a fost lăsat. Varianta de a lua un taxi a fost exclusă, deoarece nu avea bani, așa că a apelat la o variantă ce i-a impresionat pe oameni: a plecat călare pe cal. Potrivit spuselor sale, bărbatul a fost oprit de mai multe ori de Poliție.

"Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. L-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.", a spus Sergiu, pentru BZI.

Tânărul a mărturisit că acel cal îi este cel mai mare ajutor, pentru că îl ia mereu la muncă. Acesta are un trai modest și dorește să-și finalizeze casa ce măsoară câțiva metri pătrați. Din păcate, nu are suficienți bani pentru a-și vedea visul realizat prea curând.

"Am fost plecat la muncă. În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare. (...) Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot.", a mai spus tânărul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro