Îl mai ţineţi minte pe preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei? A renunţat la haina bisericească şi lucrează cu artişti mari de la noi

+4 click pentru
galerie

Îl mai ţineţi minte pe preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei? A renunţat la haina bisericească şi lucrează cu artişti mari de la noi © Youtube

Îl mai ţineţi minte pe pe preotul George Ciulei care şi-a dat foc în ziua sfinţirii Catedralei din Bucureşti? Bărbatul a fost în atenţia publică multă vreme de la acel episod, după ce a cerut să i se facă dreptate.

George Ciulei a atras atenţia publică, anul trecut, atunci când s-a prezentat la sfinţirea Catedralei Neamului din Capitală. Bărbatul şi-a spus nemulţumirea, iar mai apoi a dat foc sutanei cu care era îmbrăcat. Din fericire s-a intervenit la timp, iar bărbatul nu a păţit nimic.

La vremea respectivă, George Ciulei îşi striga disperarea, după ce fusese dat afară din biserică. În urmă cu ceva timp, preotul George Ciulei a fost implicat într-un accident, dar fără vina lui. O altă maşină a intrat în autovehiculul în care se afla, iar accidentul s-a soldat cu moartea celuilalt şofer, care, de altfel, era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a produs accidentul.

Deşi vina nu i-a aparţinut lui, George Ciulei a fost dat afară din biserică. Bărbatul a învăţat mult pentru a-şi îndeplini visul şi l-a durut decizia şefilor săi. După ce a văzut că nu are parte de înţelegere la nivelul judeţului Constanţa, de unde este, a decis să-i trimită o scrisoare Patriarhului Daniel, tot fără răspuns, însă. Astfel, George Ciulei, din disperare, şi-a dat foc, sperând că măcar aşa va atrage atenţia.

Deşi gestul său a fost unul şocant, nu s-a rezolvat nimic, iar astăzi este nevoit să se împace cu gândul că nu mai poate purta hainele preoţeşti.

Fostul preot George Ciulei nu s-a lăsat şi a luptat să meargă mai departe. El şi-a deschis o firmă care se ocupă de organizare de spectacole în zone din Dobrogea şi Bucureşti. Afacerea îi merge foarte bine iar odată cu noul job, George Ciulei a reuşit să lege frumoase prietenii cu mai mulţi actori mari din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro