Nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante despre ultimele clipe de viață ale artistului: „Mai venea un preot, îi citea”

Nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante despre ultimele clipe de viață ale artistului: „Mai venea un preot, îi citea” © Facebook.com

Moartea lui Mihai Constantinescu i-a întristat pe toți fanii artistului, iar nașa de cununie a regretatului artist și a Simonei Secrier a făcut declarații dureroase despre ultimele clipe din viața marelui cântăreț. Marilena Adam, cea care i-a considerat pe Mihai Constantinescu și pe soția acestuia copiii ei, mai presus de a-i considera fini, a mărturisit cu ochii în lacrimi ce s-a întâmplat la spitalul Floreasca, cu doar câteva zile înainte ca Mihai Constantinescu să se stingă din viață. 

Marilena Adam, nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu și a Simonei Secrier a făcut declarații dureroase despre ultimele clipe din viața lui Mihai Constantinescu. Cu lacrimi în ochi și voce tremurândă, aceasta a povestit la „Agenția VIP” că la spital a venit un preot pentru a-i citi lui Mihai Constantinescu și că deseori, Simonei i se părea că acesta respiră sau că prinde culoare în obraji, din dorința arzătoare de a-l mai avea în viață. 

„Vă spun cu lacrimi în ochi, astăzi pe data de 29 s-a stins din viață Mihai Constantinescu, omul Mihai Constantinescu, artistul Mihai Constantinescu. Așteptam o minune de la Dumnezeu de 5 luni și jumătate. O mare durere...Generații întregi am crescut cu melodiile lui, e o pierde uriașă și umană, nu-mi găsesc cuvintele. 
În toată perioada asta, noi mai aveam speranțe, mai venea un preot, îi citea, ni se părea că e mai roz la față, că își revine. Am trăit cu speranța că se vca face bine, și eu și Simona. A luptat acest om să trăiască așa cum rar mi-a fost dat să văd o luptă așa de grea. Din păcate, a cedat”
a spus Marilena Adam, pentru emisiunea „Agenția VIP”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro