Unde şi când va fi înmormântat Mihai Constantinescu! Artistul avea locul de veci pregătit

Mihai Constantinescu avea locul de veci pregătit. Unde va fi înmormântat artistul © Facebook

Mihai Constantinescu este plâns de o ţară întreagă! Artistul s-a stins din viaţă la 73 de ani, lăsând în urmă amintiri frumoase, care nu vor fi uitate niciodată de cei ce l-au iubit. Să fi avut o premoniţie? Încă de la finalul anului trecut, Mihai Constantinescu a început să-şi pregătească locul de veci.

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă în luna mai, după ce a fost găsit inconştient de soţia lui, în casă. Mihai Constantinescu şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe patul de spital, în timp ce toată ţara se ruga pentru o minune.

Cu doar câteva luni înainte să intre în comă, pare că a avut o premoniţie!

La sfârşitul anului trecut, Mihai Constantinescu a început să-şi pregătească locul de veci la Cimitirul Ghencea Militar. Acolo, de altfel, va fi şi înmormântat joi, la ora 14. Toate detaliile funerariilor au fost anunţate de Marilena Adam, naşa de cununie a artistului.

De asemenea, trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu va fi depus miercuri, 30 octombrie, la ora 13:00 la Biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. 

"Va fi înmormântat în Cimitirul Ghencea din Militari, joi, la ora 14:00. El a vrut modest, nu a vrut un loc de veci pe Aleea Artiștilor", a spus Marilena Adam pentru "Agenţia VIP".

De ce a murit Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu avea mari probleme de sănătate. Artistul suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii. Mihai Constantinescu suferise două intervenţii la inimă în ultimii ani. Marţi, 29 octombrie, un stop cardio-respirator i-a fost fatal.

Flick, versuri pentru Mihai Constantinescu

„Câinii vagabonzi, odată
Ne-ndemna să îi iubim.
A venit și clipa, iată,
Când de el ne despărțim.

Am crescut cu el cândva.
Lumea a rămas mai mică, 
A plecat cel ce-l cânta
Pe „vitezomanul Gică”

Am fi vrut să ne mai stai,
Dar te-ai dus la judecată
Să ai un drum bun, Mihai,
Înspre „o lume minunată”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro