De ce a murit Mihai Constantinescu. Cauza decesului marelui artist. Curg râuri de lacrimi!

De ce a murit Mihai Constantinescu. Cauza decesului marelui artist. Curg râuri de lacrimi! © arhivă

Artistul simbol, îndrăgit de milioane de români s-a stins din viaţă marţi, 29 octombrie, în jurul orei 19:10. Mihai Constantinescu se afla pe patul de spital încă din luna mai, după ce a fost găsit inconştient în casă de Simona, partenera lui de viaţă.

Mihai Constantinescu a lăsat în urmă râuri de lacrimi! Milioane de români care i-au apreciat munca şi toţi apropiaţii săi îl plâng acum pe marele artist. Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu moartea la cinci luni de când a fost găsit inconştient de partenera sa de viaţă, Simona. 

Marţi, 29 octombrie, la 73 de ani, Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă. Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani, ultima operaţie având loc în urmă cu 2 ani. 

Cântăreţul se afla în secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă, marţi, 29 octombrie, când a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au încercat imposibilul! Timp de 50 de minute, au aplicat manevrele de resuscitare, dar din păcate, fără succes.

Marele artist Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii. 

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, reacţie sfârşietoare

"Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele... I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut... Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!", a declarat Mihaela Constantinescu pentru "Răi Da Buni".


facebook whatsapp twitter pinterest