Detaliul din viața lui Mihai Constantinescu pe care nimeni nu l-a știut: „Întotdeauna m-am comparat cu un câine”

Detaliul din viața lui Mihai Constantinescu pe care nimeni nu l-a știut: „Întotdeauna m-am comparat cu un câine” © arhivă

Este doliu în România! Îndrăgitul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani, după 5 luni în care a stat în comă, la spitalul Floreasca. Tragica veste a fost confirmată și de către Mihaela, fosta soție a marelui artist. 

Mihai Constantinescu a murit în această seară, la vârsta de 73 de ani, după 5 luni în care a stat în comă, la spitalul Floreasca din Capitală. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, îndrăgitul actor a fost resuscitat de medici timp de 50 de minute, dar aceștia nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva și i s-a confirmat decesul.

Mihai Constantinescu s-a comparat întotdeauna cu...un câine!

A cântat despre câini și s-a declarat tot timpul un mare iubitor de animale. Ceea ce nu multă lume știa despre Mihai Constantinescu este faptul că el mereu s-a comparat cu un patruped, iar acum câțiva ani, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, artistul a explicat și de ce a gândit tot timpul acest lucru. 

"Eu întotdeauna m-am comparat cu un câine. Câinii, când sunt loviţi sau au o rană, se ascund undeva, îşi ling rana, nu ies niciodată decât atunci când sunt ceva mai bine şi când ies, dau din codiţă şi se bucură când văd un om. Aşa sunt si eu. Nu vreau să fac caz de probleme din acestea.", a mărturisit Mihai Constantinescu, la "Acces Direct", în urmă cu ceva timp. 

Mihai Constantinescu a murit

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani, după ce a stat 5 luni în comă, la spitalul Floreasca din Capitală. Artistul a suferit un stop cardiac, iar medicii l-au resuscitat timp de 50 de minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe artist, iar decesul acestuia a fost confirmat și de către fosta soție, Mihaela Constantinescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro