Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, declaraţii sfâşietoare după moartea artistului! "Va trăi în inima mea"

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, declaraţii sfârşietoare după moartea artistului: "Va trăi în inima mea" © arhivă

Curg râuri de lacrimi! Asta a lăsat Mihai Constantinescu a lăsat în urmă! Moartea artistului a venit ca un trăsnet pentru toţi cei care l-au iubit. Mihaela Constantinescu, fosta lui soţie, a vorbit, printre suspine, despre ce a însemnat artistul pentru ea.

La puţin timp de la aflarea veştii, Mihaela Constantinescu, fosta soţie a artistului, a intrat în direct prin telefon la "Răi Da Buni", unde a rostit cele mai frumoase cuvinte despre ce a însemnat Mihai Constantinescu pentru ea, dar şi despre ce rămâne acum, în sufletul ei.

De 40 de ani, Mihai Constantinescu era parte din viaţa ei. Au rămas prieteni până în ultima clipă, iar ea a încercat de-a lungul ultimelor luni să îi fie alături atât lui, cât şi Simonei, actuala partenera de viaţă. Cele două femei din viaţa lui Mihai Constantinescu au scos la rugăciune în fiecare zi sute de oameni, pentru a-i cere lui Dumnezeu o minune! 

În continuare, Mihai Constantinescu rămâne pentru Mihaela marea iubire. Va trăi în inima ei până la sfârşit şi îi este recunoscătoare pentru tot. A oferit un exemplu tuturor, a fost un om care a trăit doar în iubire şi care a încercat să facă întotdeauna numai bine. Iar Mihaela, la fel ca ceilalţi, nu va uita niciodată! 

"Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele... I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut... Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!", a declarat Mihaela Constantinescu pentru "Răi Da Buni".

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, la spitalul Floreasca, în urma unui stop cardio-respirator. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro