Ultima oră! Preşedintele Asociaţiei TATA, acuzat că şi-a abuzat fetiţa de 10 ani!

Ultima oră! Preşedintele Asociaţiei TATA, acuzat că şi-a abuzat fetiţa de 10 ani! © Foto: Captură

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, este acuzat că şi-a abuzat propriul copil. Bogdan Drăghici a fost reţinut, potrivit Antena 3.

Informaţii incredibile au ieşti la suprafaţă despre Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei TATA.
Bărbatul este acuzat că a profitat de fiica lui. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 4-5 ani, atunci când minora avea 10 ani. Cea care a făcut afirmaţiile şocante este chiar mama fetiţei. Astfel, în perioada 2013-2016, Bogdan Drăghici şi-ar fi violat fetiţa vitregă.

Bogdan Drăghici, reţinut în miezul nopţii

Oamenii legii l-au reţinut pe Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, chiar în cursul nopţii, după ce mama fetiţei sale vitrege l-a acuzat de agresiune sexuală asupra minorei.

Bogdan Drăghici neagă acuzaţiile

Preşedintele Asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), a fost luat de oamenii legii de la domiciliu şi reţinut, însă, din primele informaţii, se pare că acesta nu a recunoscut acuzaţiile şi a negat totul. Bogdan Drăghici a fost reţinut şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bogdan Drăghici ar fi abuzat mai multe copile

Vestea că Bogdan Drăghici şi-ar fi violat fiica vitregă a venit ca un şoc pentru toţi cei care îl cunosc, mai ales că nimeni nu se aştepta la aşa ceva, acesta fiind mereu unul dintre cei mai mari susţinători ai familiei monoparentale. În plus, chiar dacă Bogdan Drăghici nu şi-a recunoscut faptele, anchetatorii au precizat că au dovezi împotriva lui şi, culmea, acesta nu şi-ar fi abuzat doar fiica vitregă, ci ar mai avea şi alte victime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro