Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, declarație șocantă. "Părintele ar avea o vină"

Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, declarație șocantă. "Părintele ar avea o vină" © Pexels

Apar dezvăluiri incredibile după ce un copil în vârstă de doar 4 ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost anesteziat în timpul unei intervenții stomatologice. 

Vina se aruncă dintr-o parte în alta și, în vreme ce anestezistul în cauză spune că a efectuat o procedură standard și nu își explică din ce cauza au apărut complicațiile, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi a făcut o serie de declarații halucinantă.

Dragoș Stanciu spune că în cazul copilului din Pitești care a ajuns în comă la spital și părinții pot avea o vină. El a explicat că riscurile unei intervenții medicale pot varia, iar în cazul unui copil cei răspunzători sunt aparținătorii legali, adică părinții. "Părintele, dacă ar avea o vină, să spunem ipotetic, ar avea o vină morală, dar nu neapărat o vină exclusivă. În principiu, riscurile unei intervenții medicale care pot să fie mici, mari, se asumă de întreaga echipă, inclusiv de către pacienți, iar în cazul unui copil, de aparținătorii legali, adică de părinți", a explicat Dragoș Stanciu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi, potrivit digi24.ro.

Cadrele medicale care se ocupau să îi facă micuţului mai multe tratamente de specialitate, se pare că au făcut un cocktail de anestezice pe care i l-au administrat minorului. În urma acestor anestezii, minorul a fost transportat de urgență la spital în stop cardio-respirator, iar acum se afla în comă, starea lui fiind una extrem de gravă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro