Prezentatori TV, părinţi pentru o zi, de dragul fetiţei Gabrielei Cristea! Imagini inedite

+3 click pentru
galerie

Prezentatorii unei emisiuni TV s-au transformat în părinţi de împrumut pentru o zi, inspiraţi fiind de cel mai fericit eveniment din viaţa Gabrielei Cristea.

Raluca Dumitru şi Alex Dobreanu, prezentatorii emisiunii "Star Special", difuzată astăzi, începând cu ora 20.45, la Antena Stars, au ieşit la plimbare cu „cel mic” şi, după ce s-au asigurat că acesta are tot îi trebuie, au dezvăluit care este subiectul emisiunii: „Au fost mari emoţii înainte de botez. Cu o seară înainte, Gabriela Cristea şi Tavi nu au putut să doarmă deloc. Totuşi, cine a pregătit-o pe cea mică?”

Vedeţi totul astăzi, începând cu 20.45, la "Star Special", pe Antena Stars!

Momentul în care Bella Victoria Margot a fost băgată în cristelniţă a fost unul extrem de important şi emoţionant pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, frumoasa prezentatoare fiind la un pas să izbucnească în lacrimi. "Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită", a spus Gabriela Cristea, la scurt timp după ceremonia religioasă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro