Prima filmare cu Sorina, după protestele de la Baia de Aramă. Vorbește cu mama adoptivă, în timp ce se joacă. VIDEO

+5 click pentru
galerie

Pe fondul protestelor care au izbucnit la Baia de Aramă, familia adoptivă a Sorinei, fetița de 8 ani din Mehedinți, a făcut publice noi imagini cu micuța. De data aceasta, este vorba despre o filmare.

Sorina se joacă și vorbește despre cum face prăjituri alături de cea care i-a devenit mamă, în urma scandalului monstru care a pus România pe jar.

Filmarea a fost postată pe contul avocatului familiei Săcărin, Liviu Belulescu, care precizează că imaginile au fost realizate chiar de către mama adoptivă, Ramona Săcărin.

Sorina Sacarin..face prajituri împreună cu mama ei...!!!! MENTIONEZ CĂ AM ACORDUL FAMILIEI PTR.POSTARE IN SPATIUL PUBLIC!!!

Posted by Liviu Belulescu on Sunday, June 23, 2019

Totul vine după ce, azi, mai mulți oameni au ieșit în stradă la Baia de Aramă, cerând să vadă noi imagini cu fetița de 8 ani.

„E în regulă, fetița e foarte bine. Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste”, a precizat avocatul, potrivit stiripesurse.ro.

Sorina a fost luată de acasă, cu mascații

Vă reamintim că imagini șocante au fost făcute publice. În imagini, Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, este luată pe sus de mascați și luată de lângă fostul asistent maternal care a crescut-o. Micuța se află, în prezent, la familia ei adoptivă, din SUA.

Ce spune tatăl adoptiv al Sorinei

Sorina se află în America, la familia adoptivă, doi români cu dublă cetățenie care mai au doi copii în jurul vârstei fetei. Printr-o intervenție telefonică, Gabriel Săcărin a informat că starea copilei este una bună.

„Acum se joacă cu băiatul nostru. Toate bune și frumoase. (Am liniștit-o) cu multă dragoste. A stat în brațele soției mele care a mângâiat-o, a liniștit-o. Ea este deja asigurată, are asigurare medicală egală cu copiii mei naturali. La început era speriată”, a spus tatăl adoptiv al Sorinei, conform Antena 3.

Bărbatul a mai precizat că a fost surprins neplăcut de dificultățile întâmpinate la adopție și că, până acum, s-a mai întâlnit de 12 ori cu Sorina, care ar fi avut un cu totul alt comportament.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro