Prima reacție a lui Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății! „Susțin testarea în funcție de o anchetă epidemiologică lărgită”

Prima reacție a lui Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății! „Susțin testarea în funcție de o anchetă epidemiologică lărgită” © Hepta

După aflarea veștii referitoare la demisia lui Victor Costache, secretarul de stat Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății, care urmează să depună jurământul, a făcut o primă declarație privind testarea în masă pentru virusul Covid-19.

Noul ministru al Sănătății, secretarul de stat Nelu Tătaru, a declarat la Digi24 că susține „testarea în funcție de o ancheta epidemiologica largită”.

Nelu Tătaru a precizat că așteaptă să discute cu Ludovic Orban și cu Victor Costache. 

„Astept să discut cu dl premier și cu dl ministru Costache. Este o perioadă grea. O să fie o perioadă în care trebuie toți, indiferent de culoarea politică, să ne unim și să trecem peste această perioadă”, a mai spus Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru depune jurământul joi, 26 martie

La conferința de presă, Klaus Iohannis a anunțat că a luat act de demisia lui Victor Costache și că a semnat decretul de numire al noului ministru. Nelu Tătaru a fost propus de Ludovic Orban. 

„Am luat act de demisia domnului Costache și am semnat decretul de numire al noului ministru. Domnul Tătaru cunoaște situația din sistemul sanitar și trebuie să ia urgent măsurile necesare pentru combaterea coronavirusului... Va depune jurământul în cursul acestei zile”, a anunțat Klaus Iohannis, la ora 14.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro