Prima reacţie a lui Ştefan, bărbatul pe care Dincă îl acuză că a luat-o pe Luiza din casa groazei

Prima reacţie a lui Ştefan, bărbatul pe care Dincă îl acuză că a luat-o pe Luiza din casa groazei © arhivă - captură RTV

Înainte ca Gheorghe Dincă să fie trimis în judecată pentru opt infracţiuni, în spaţiul public s-a aflat identitatea a două persoane-cheie. Sau cel puţin, două persoane pe care Dincă le-a implicat în acest dosar. Vorbim despre Petruţa, femeia care ar fi întreţinut relaţii intime cu Dincă înainte de răpirea Luizei şi de Ştefan, cel care l-ar fi bătut pe inculpat şi ar fi luat-o pe fată din casa groazei.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că i-a cunoscut pe Petruţa şi Ştefan când a fost la RAR, în Piteşti. Cei doi au rămas un mister pentru spaţiul public, la fel şi alţi indivizi care l-ar fi ajutat pe Ştefan să îl bată pe Dincă. 

În rechizitoriu, procurorii DIICOT au notat faptul că Gheorghe Dincă susţine că a fost bătut crunt de Ştefan şi de alţi indivizi, după ce acesta a aflat că Petruţa se afla la el şi întreţineau relaţii sexuale. 

"Aveau în mâini bâte de basebal, au dat în mine, dar am intrat toți patru în cameră la fete, Luiza era legată la picioare și era dezbrăcată, Petruța era și ea dezbrăcată, eu aveam un chilot pe mine", le povestea Dincă anchetatorilor.

Dincă a precizat că Ştefan, alături de alţi doi bărbaţi, a luat-o pe Luiza Melencu din casa groazei, împotriva voinţei lui. 

CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a Petruţei, femeia despre Dincă a spus că a dus-o în casa groazei, când era şi Luiza sechestrată

Prima reacţie a lui Ştefan

Ştefan Buţă, aşa cum a fost identificat de Gheorghe Dincă, a fost găsit de jurnaliştii RTV. Acesta însă, neagă orice împlicare în acest caz. 

"Nu, nu, nu cunosc pe nimeni", a spus Ştefan

Un prieten de-ai individului a precizat că "nici nu a fost la Caracal niciodată... Nici Craiova... El nu prea pleacă de la domiciliu..Ce legătură să aibă cu Dincă? De la Unirea la Caracal… Nu văd nicio legătură", a spus prietenul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro