Primar din Dolj, conversaţii deocheate pe internet. Cu ce se laudă edilul când vine vorba de „agăţat“

+9 click pentru
galerie

Primar din Dolj, conversaţii deocheate pe internet. Cu ce se laudă edilul când vine vorba de „agăţat“ © gds.ro

Primarul comunei doljene Coţofenii din Faţă, Constantin Cârciumaru, a devenit brusc un personaj controversat în mediul online, după ce au apărut câteva fotografii cu o conversaţie pe care acesta ar fi avut-o cu o femeie pe Whatsapp. Cuvintele care ar fi fost folosite de edil nu sunt deloc decente şi demne de funcţia pe care o deţine. Cu toate acestea, el se apără şi spune că cineva i-a spart contul de Facebook, deşi... vorbim de Whatsapp. 

„Te f.. de te rup. Nu mă laud… am experienţă“, este una dintre replicile pe care Constantin Cârciumaru, primarul unei comune doljene, le-ar fi trimis unei femei, pe Whatsapp. Conversaţiile au ajuns şi la prefectul de Dolj şi au fost trimise la oamenii legii, după ce femeia a spus că se simte hărţuită. 

Primarul comunei Coţofenii din Faţă susţine că acele cuvinte nu au fost scrise de el şi că este victima unui grup de interese. Însă, a recunoscut că unele lucruri sunt adevărate, dar spune în glumă. Totuşi, declară că nu le-a atins vreodată pe femeile cu care a avut conversaţii în mediul online. 

În imagini se observă clar cum mesajele care ar fi primite de la Constantin Cârciumaru sunt... deloc cuminţi. Primarul îi propune femeii să întreţină relaţii intime şi se laudă cu performanţele sale din dormitor. Mai mult, îi trimite şi imagini, ca să se convingă. 

Constantin Cârciumaru spune că nu el a purtat acea conversaţie şi că i-a fost spart contul de Facebook. Însă, imaginile nu sunt de pe Messengerul de la Facebook şi de pe Whatsapp.

„Mă şantajează, vrea bani de la mine. Îi dau în judecată. Acela este un cont fals, iar în spatele lui sunt mai multe persoane. Din acel grup face parte inclusiv o persoană care lucrează la Prefectura Dolj. Este un consilier local de aici care vrea să fie primar, dar nu va reuşi niciodată. Eu am adus milioane de euro în comună, iar acest lucru nu le convine. Îmi ameninţă familia, copiii. Am făcut plângere la Parchet“, spune primarul.

„Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, se apără Constantin Cârciumaru, potrivit gds.ro.

De asemenea, oamenii legii au transmis că nu există nicio plângere depusă de primar pentru şantaj. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro