Răzvan Ciobanu avea acasă mai multe telefoane mobile: "El nu ştergea din convorbiri"

Răzvan Ciobanu avea acasă mai multe telefoane mobile: "El nu ştergea din convorbiri" © Captură video

Apar noi şi noi detalii despre Răzvan Ciobanu. Se pare că regretatul designer avea acasă mai multe telefoane mobile cu diferite conversaţii pe care el nu obişnuia să le şteargă. Mara Bănică a dezvăluit la "Acces Direct" că acesta îşi schimba foarte des umărul de telefon. 

Mara Bănică a declarat că Răzvan Ciobanu păstra telefoanele mobile şi acasă avea mai multe în care ar fi avut conversaţii cu diferiţi oameni. Acesta ar fi un alt motiv pentru care cineva ar fi vrut să intre în apartamentul lui. 

"Erau nişte telefoane acolo. El îşi schimba numărul de telefon, îl schimba destul de des. El nu ştergea din convorbiri. Mă gândesc că Oprea poate, în cazul unei morţi suspecte, poliţiştii iau şi cercetează. Ceea ce nu ştia Oprea era că unul dintre aparate era amentat. Nu ştiu dacă l-a scos cineva. Dacă ar fi cumpărat ceva marfă de la acest Oprea nu avea niciun interes să lase telefonul acolo", a spus Mara Bănică. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro