Primarul din Suceava s-a izolat în birou, după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus

Primarul din Suceava s-a izolat în birou, după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus © Facebook

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, s-a izolat în propriul birou din incinta instituției, după ce a aflat că în Primărie a fost confirmată un caz de coronavirus. Este vorba despre o angajată care se afla de mai multe zile la spital. 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a autoizolat în biroul său din Primărie, după ce o angajată a fost testată pozitiv pentru coronavirus

Angajata se afla de mai multe zile la spital, iar diagnosticul a fost confirmat de curând. Auzind acestea, edilul s-a autoizolat în birou.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de el! „Primăria este închisă, suntem doar cei din conducere pentru că avem o ședință de Consiliu Local astăzi(...). Toți salariații sunt izolați la domiciliu”, a declarat Ion Lungu, la Antena3. 

Primarul municipiului Suceava a făcut sâmbătă testul pentru depistarea virusului Covid-19 și acum așteaptă rezultatul.

3 decese în România, din cauza coronavirusului

Până în acest moment, autoritățile au confirmat trei decese. Ultima persoană, un bărbat de 70 de ani din Neamț, care avea afecțiuni cronice preexistente, respectiv diabet și hipertensiune arterială. 

„Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, a transmis Grupul de Comunicare strategică.

Primul pacient mort de coronavirus avea cancer în stadiu terminal. În vârstă de 67 de ani, acesta a fost internat în cadrul Spitalului Filiași și transferat la SCBI Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro