Primele declarații ale soțului sopranei Maria Nicoară, acuzat că și-a bătut soția până a intrat în comă: „Eu nu sunt un tip violent”

Primele declarații ale soțului sopranei Maria Nicoară, acuzat că și-a bătut soția până a intrat în comă: „Eu nu sunt un tip violent” © BZI

Soțul mezzosopranei Maria Nicoară este asaltat din toate direcțiile de acuzații dure. Sunt unele voci care spun că și-a bătut crunt soția, până când aceasta a intrat în comă. Însă, pianistul Codrin Nicoară neagă vehement acuzațiile și spune că nu este un tip violent. Mai mult, s-ar fi înțeles foarte bine cu partenera sa.

Codrin Nicoară susține că nici nu se pune vorba să o fi bătut vreodată pe soția sa, mai ales în seara în care a fost găsită inconștientă, după ce a căzut pe scări. Pianistul spune că aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice în ziua fatidică și că, înainte de a se dezechilibra, ar fi vomitat pe un perete.

„Scările sunt circulare. Au o înălțime normală între etaje. Eu am găsit-o jos, pe covor. Eu eram la parter cand s-a întâmplat. Am auzit în mod direct. Eram acolo, dar nu am văzut, că dormeam”, a explicat soțul Mariei Nicoară, pentru BZI.

Cum răspunde acuzației de violență

Codrin Nicoară mai spune că nu există niciun fond pentru acuzațiile că și-ar fi bătut soția, mai ales dintr-o criză de gelozie.

„Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent”, a mai explicat pianistul.

Polițiștii din Iași, însă, fac cercetări pentru tentativă de omor. Suspiciunile au apărut din cauza faptului că soțul si soacra sopranei au anunat Salvarea abia la câteva ore de la producerea presupusului accident.

Maria Macsim Nicoară este internată la terapie intensivă, cu leziuni la cap, coloană și bazin, după ce a căzut pe scări. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro