Primele declarații ale unui român vindecat de coronavirus! "Mai rău ca la puşcărie"

Primele declarații ale unui român vindecat de coronavirus! "Mai rău ca la puşcărie" © arhivă

Unul dintre pacienții care a scăpat de virusul ucigaș din China a oferit primele declarații despre perioada în care a stat în spital! Nimeni nu se aștepta la asta. Ce a dezvăluit bărbatul? 

Bilanțul infectărilor în ceea ce privește coronavirus crește considerabil de la o oră la alta. În ceea ce privește țara noastră, numărul persoanelor a crescut la 102, ultimele trei victime fiind liberali din județul Hunedoara. 

Cu toate acestea, există și cazuri fericite. Unul dintre pacienții care s-au vindecat de coronavirus a oferit primele declarații despre perioada grea prin care a fost nevoit să treacă. Este vorba despre un bărbat din Timișoara, care le-a povestit celor de la Antena 3 că s-a simțit în spital ca la închisoare. 

"Vai şi amar. Mai rău ca la puşcărie. M-aduceau pe coridor. Mi-aduceau pe coridor mâncarea. Ziceau că la 10 minute după ce lasă ei, să ies pe coridor. Dar mie nu mi-a trebuit mâncarea lor. Mi-aduceau prietenii şi o lăsau la poartă.", susține el. 

De când a fost trimis acasă, bărbatul nu a fost contactat de niciun medic. 

"Au zis că sunt vindecat numai că trebuie să stau astea 14 zile acasă. Izolat."
"Cu cei de la DSP aţi vorbit? Vă sună zilnic?"
"Nu. Am sunat eu la ei şi au spus să stau 14 zile acasă. Prima dată au zis 7. Acum au zis 14."
, a continuat el. 

Acum, omul vrea să plece înapoi în Italia, deoarece se simte singur în România, mai ales că toată familia lui se află în Italia, Genova. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro