Principesa Margareta: „Sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie”

Principesa Margareta: „Sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie” © facebook

Astăzi, Principesa Margareta, custode al coronaei regale a României, își serbează ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile, Majestatea Sa a transmis un mesaj românilor prin intermediul primului ei vlog, în care vorbește despre noul virus periculos.

Principesa Margareta își începe mesajul prin a spune că, deși este ziua ei de naștere, sentimentele de îngrijorare o compleșesc.

„Astăzi sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie. Mulțumesc celor care trimiteți mesaje de felicitări. Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt.", își începe vlogul Majestatea Sa, Principesa Margareta.

"Trăim cu toții în această perioadă momente de singurătate și de nedumerire. Este ca și cum viața noastră s-a schimbat și merge anapoda.", continuă Principesa.

De asemenea, Majestatea Sa admite faptul că viitorul este incert, îngrijorarea colectivă fiind mai presus decât teama de boală.

"Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat. Avem mai degrabă îngrijorare decât frică. Îngrijorare pentru familia mea și pentru mine, dar și pentru cei de lângă mine cei cu care lucrez zi de zi.", mai afirmă custodele coroanei regale.

Principesa Margareta respectă condițiile impuse de lege

Deși toți admitem că izolarea este cum nu se poate mai dificilă, chir și Majestatea Sa, Principesa Margareta, se conformează.

"Ca și voi, găsesc dificil să fiu izolată și să nu pot să văd oameni dragi în jurul meu. Știu cât de mare poate fi plictiseala unei zile și revolta că trebuie să stau acasă izolată într-un spațiu închis, dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semenii mei și pentru mine.", continuă Principesa.

De asemenea, Majestatea Sa ne sfătuiește să respectăm sfaturile specialiștilor și ale autorităților.

"Vă rog să urmăriți sfaturile medicale pe care le primim la televiziune și pe internet. Viitorul nostru stă numai și numai în mână noastră”, a transmis Majestatea Sa Margareta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro