Prinţu Beghean a uitat că e urmărit internaţional şi a mers să-şi schimbe buletinul. Ce s-a întâmplat cu el

Prinţu Beghean a uitat că e urmărit internaţional şi a mers să-şi schimbe buletinul. Ce s-a întâmplat cu el © Foto simbol arhivă

Incident fără precedent la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Rădăuţi. Prinţu Beghean, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a mers să-şi schimbe buletinul. Acesta însă, a uitat un aspect foarte important: era urmărit de poliţie pentru tentativă de omor. 

Prinţu Beghean, un tânăr de 28 de ani, a mers miercuri dimineaţă la SCLEP Rădăuţi pentru a-şi schimba cartea de identitate. Acolo, angajaţii de la Evidenţa Populaţiei au rămas cu gura căscată şi cu buletinul în mână.

Când au verificat datele tânărului, aşa cum prevede procedura, au fost şocaţi să constate că Prinţu Beghean era urmărit internaţional de nu mai puţin de 5 ani. 

Imediat, angajaţii de la Evidenţa Populaţiei au anunţat Poliţia că la ghişeu se află un urmărit internaţional.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că Prinţu Beghean nu avea unul, ci trei mandate de urmăre: un mandat european de arestare emis în 2012, un ordin de urmărire în 14 martie 2014 emis de IPJ Suceava şi un mandat de executare a pedepsei cu închisoare în 2014, potrivit Observator.

Prinţu Beghean s-a ascuns de oamenii legii timp de 5 ani în Marea Britanie, după ce a fost condamnat definitiv la închisoare pentru tentativă de omor calificat. 

În loc să primescă noua carte de identitate, Prinţu Beghean a primit o copie a mandatului de executare a pedepsei cu închisoare emis pe 12.03 2014. Tânărul de 28 de ani a fost reţinut şi încarcerat la Penitenciarul Botoşani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro