Procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă, acuzaţii şocante la 4 luni de la izbucnirea scandalului: "Poliţiştii sunt vinovaţi"

Procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă, acuzaţii şocante la 4 luni de la izbucnirea scandalului: "Poliţiştii sunt vinovaţi" © arhivă

Noi acuzaţii şocante în cazul Caracal! Ovidiu Popescu, procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă până s-a făcut ora 06:00 susţine că vinovaţi de presupusa moarte a Alexandrei sunt poliţiştii!

Ovidiu Popescu, procurorul pus sub acuzare pentru abuz în serviciu după izbucnirea scandalului Caracal, cere ca şapte poliţişti ce au participat la operaţiunea din noaptea de 25 spre 26 iulie să fie reaudiaţi.

Ovidiu Popescu spune că agenţii de poliţie ar fi minţit la primele declaraţii pe care le-au oferit procurorilor şi îi face vinovaţi de presupusa moarte a Alexandrei Măceşanu, conform Antena3.

Procurorul, acuzat de abuz în serviciu

Procurorul ar fi încălcat mai multe dispoziţii privind organizarea judiciară, articole din Constituţie şi din Codul de procedură penală, motiv pentru care a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu. Cristian Ovidiu Popescu ar fi respins propunerea poliţiştilor de a intra în locuinţa lui Gheorghe Dincă, deşi obţinuse mandatul de percheziţie la ora 03:04. Acum, la 4 luni de la acea noapte, procurorul îi acuză pe poliţişti de cele întâmplate.

În dosarul în care este cercetat Ovidiu Popescu se mai regăsesc trei nume de poliţişti, tot pentru abuz în serviciu. Este vorba de Violeta Mirea, şefa Secţiei din Osica de Sus, Vasile Marian, agent şef principal la Dobrosloveni şi Eugen Ţenea, agent la Dobrosloveni.

Explicaţia lui Ovidiu Popescu de la începutul anchetei

Vă reamintim că la începutul anchetei, procurorul Ovidiu Popescu a declarat că nu a pătruns în casa lui Gheorghe Dincă pentru că era linişte, iar lumina, stinsă. Practic, nu a dorit să-şi asume riscul de a tulbura somnul "monstrului din Caracal".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro