Procurorul și judecătorul care au ținut în loc intervenția în casa lui Gheorghe Dincă, audiați! Noi detalii din anchetă

Procurorul și judecătorul care au ținut în loc intervenția în casa lui Gheorghe Dincă, audiați! Ce a declarat un judecător © Fotografie simbol: arhivă

Procurorul care a ținut în loc intervenția acasă la Gheorghe Dincă urmează să fie audiat. Mai mulți colegi de-ai săi, dar și un judecător, urmează să fie duși în fața Secției Speciale pentru a da declarații. Și procurorul care s-a ocupat de dosarul Luizei va da explicații. 

Conform Antena3, judecătorul care a emis mandatul de percheziție oentru casa lui Gheorghe Dincă, pentru a se intra la ora 6:00, susține că nu a fost anunțat de apelul la 112, ci i s-a spus doar că este vorba de o dispariție. 

Polițistul care a păzit locuința lui Gheorghe Dincă, suspect într-un dosar de proxenetism

Unul dintre polițiștii care a stat în fața casei lui Gheorghe Dincă cu doar câteva ore înainte ca oamenii legii să descindă în locuință este cercetat pentru cămătărie și proxenetism. S-a spus în trecut că și criminalul din Caracal s-ar fi ocupat cu proxenetismul în Italia. Polițistul în cauza lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Acesta a fost demis din funcție din cauza unor abateri disciplinare.

Astăzi au fost găsite alte fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă. Potrivit surselor din anchetă, noile fragmente osoase nu par a fi umane. Procurorii au decis să le trimită la expertiză pentru a se stabili cu exactitate de unde provin. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro