Alte fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Vor fi trimise la expertiză

Alte fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Vor fi trimise la expertiză © Fotografie simbol: arhivă

Anchetatorii au găsit miercuri noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă. Acestea vor fi imediat trimise la expertiză. 

Potrivit surselor din anchetă, noile fragmente osoase nu par a fi umane, scrie mediafax.ro. Procurorii au decis să le trimită la expertiză pentru a se stabili cu exactitate de unde provin. 

De asemenea, astăzi se va decide dacă va fi spart peretele proaspăt zidit din casa lui Gheorghe Dincă. 

Când se încheie percheziția acasă la Gheorghe Dincă

Felix Bănilă, procurorul-şef al DIICOT, a spus că ancheta a evoluat și au fost descoperite mai multe probe. Acesta a declarat că speră ca ancheta acasă la Gheorghe Dincă, în Caracal, să se încheie în următoarele zile. 

"Ancheta a evoluat, avem şi alte probe. (...) După ce vom finaliza cercetarea la faţa locului, în cadrul mandatului de percheziţie domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile, mandatul a fost obţinut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede", a spus procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă.

Alexandru Cumpănaşu a depus sesizare la Interpol şi Europol, cu privire la găsirea Alexandrei și a Luizei

Recent, Alexandru Cumpănaşu a depus o cerere către Interpol şi Europol. Unchiul Alexandrei Măceşanu continuă să creadă că cele două fete nu au fost ucise de Gheorghe Dincă, aşa cum inculpatul a mărturisit la audieri şi este sigur de faptul că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro