Profesor din Caracal, despre Alexandra, adolescenta ucisă: "Un copil cum poate mulţi părinţi îşi doresc"

Profesor din Caracal, despre Alexandra, adolescenta ucisă: "Un copil cum poate mulţi părinţi îşi doresc" © Facebook

Rudele, prietenii, dar și toți cei care au cunoscut-o pe Alexandra, adolescenta din Caracal ucisă cu bestialitate și arsă, sunt în continuare în stare de șoc.

Nimeni nu își poate explica de ce un copil nevinovat a murit, în chinuri groaznice, și nu a putut fi salvată, deși a sunat la 112, în speranța că va primi ajutor din partea autorităților. Directorul liceului Mihai Viteazul din Caracal spune despre Alexandra că nu mergea cu ocazia de obicei, însă în acea zi a avut ghinionul să întâlnească un adevărat monstru.

"Alexandra era un copil foarte bun. Era la clasa de ştiinţe sociale şi a absolvit clasa a noua cu media 9,02. Era un copil foarte bun care şi-a văzut mereu de drumul ei. Era un copil cum poate mulţi părinţi îşi doresc. Alexandra venea la şcoală cu un microbuz care o aducea din Dobreşti la Caracal. Şi chiar mi-a spus o doamnă îngrijitor care era cu ea din localitate că evita să se urce la ocazie. Dumneai a încercat de câteva ori să o ia cu maşina personală să o aducă la şcoală şi Alexandra a refuzat-o. A spus că aşteaptă microbuzul. Probabil că de această dată, fata a văzut un om în vârstă care i-a inspirat încredere şi nu a ştiut că este un monstru. Şi eu aş fi avut încredere într-un om în vârstă, dar de data aceasta s-a dovedit că este un monstru.", a declarat profesorul din Caracal, potrivit Mediafax. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro