Șeful Poliției Caracal, demis din funcție pentru modul în care s-a acţionat după dispariţia Alexandrei Măceşanu

Șeful Poliției Caracal, demis din funcție pentru modul în care s-a acţionat după dispariţia Alexandrei Măceşanu © gazetanoua.ro

Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis. Decizia a fost luată în urma felului în care s-a acţionat după ce a fost anunţată dispariţia Alexandrei Măceşanu, despre care se spune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă. 

Tatăl Alexandrei s-a dus la şeful Poliţiei din Caracal, dar i s-au spus vorbe şocante. „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile”

Sâmbătă dimineaţa s-a decis ca Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, să fie demis din funcţie.

Miercuri, tatăl fetei a mers la Poliţie şi a explicat contextul în care aceasta a dispărut, dar s-a lovit de un răspuns deloc încurajator. Potrivit surselor dcnews.ro., miercuri, tatăl Alexandrei a ajuns faţă în faţă cu şeful Poliţiei din Caracal. După ce i-a explicat situaţia, acesta i-a spus ”Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit că nepoata lui le-a spus poliţiştilor că este legată cu sârmă şi că a fost violată şi bătută. Timp de 20 de minute, tânăra de 15 ani a sperat că oamenii legii o vor salva din mâinile presupusului criminal, Gheorghe Dincă.

"Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii", a declarat Alexandru Cumpănaşu la Ştirile ProTV.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro