Profilerul Poliției Române, dezvăluiri după analiza lui Gheorghe Dincă. Ce tip de criminal este

Profilerul Poliției Române, dezvăluiri după analiza lui Gheorghe Dincă. Ce tip de criminal este © Arhiva

Raportul de analiză comportamentală a lui Gheorghe Dincă încă nu a fost finalizat, însă numeroși psihologi, dar și un profileri au încercat să intre în mintea criminalului Gheorghe Dincă, pentru a stabili ce a gândit atunci când a comis odioasele crime petrecute la Caracal în urmă cu patru luni.

Comisarul șef dr. Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române, spune că Gheorghe Dincă ar fi un caz unic pentru România, deoarece nu au existat criminali care se debuteze cu aceste acte odioase după vârsta de 60 de ani. 

"Nu, nu după 60 de ani.  Ar fi un caz unic. Sub rezerva că România nu are un model interpretativ și explicativ, științific și serios, referitor la criminalul în serie român. Eu țin foarte mult la asta și sunt enervant. Nu avem așa ceva! Folosim, dacă vreți, conceptul acesta de “criminal în serie” al școlii de criminologie...", a declarat profilerul Poliției Române, pentru Libertatea.

Dezvăluiri-șoc despre Alexandra

Recent, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. El este sigur de faptul că adolescenta ar fi ajuns pe mâinile unor traficanți din Tunisia și Maroc, fiind răpită, prin intermediul lui Gheorghe Dincă, în scopul prostituției. Adolescenta de 15 ani ar fi fost scoasă din România cu ajutorul unei rețele de traficanți și dusă tocmai în Orient. Alexandru Cumpănașu susține că fata s-ar afla și acum în aceste momente. 

"A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului", a declarat Alexandru Cumpănașu, potrivit știrile kanald.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro