Propunere incredibilă primită de Viorel şi de vulpiţă, în direct la ''Acces Direct''. Ce urmează să se întâmple cu ei în acest weekend

Propunere incredibilă primită de Viorel şi de vulpiţă, în direct la ''Acces Direct''. Ce urmează să se întâmple cu ei în acest weekend © Captură

Viorel şi vulpiţa au avut parte de o adevărată surpriză în această seară, la finalul emisiunii Acces Direct. Cei doi soţi au primit o propunere de nerefuzat din partea unui om cu suflet mare.

Patronul unei pensiuni din Curtea de Argeş a intrat în direct la Acces Direct şi le-a propus Veronicăi şi lui Viorel dacă vor să mearagă sâmbătă la pensiunea sa pentru a-l ajuta.

Pentru că Viorel şi vulpiţa au precizat de mai multe ori că sunt dispuşi să muncească şi să o ia de la zero împreună, patronul pensiunii din Curtea de Argeş le-a oferit şansa să se distreze, dar şi să muncească.

''Am o pensiune şi vreau să le propun să vină să lucreze. Mâine seară avem o petrecere şi să vedem dacă se descurcă. Pot şi să muncească şi să se distreze. Dacă sunt de acord'', a spus patronul pensiunii din Curtea de Argeş.

Propunerea a fost îmbrăţişată de cei doi, iar Viorel şi Veronica au răspuns pozitiv ofertei, părând chiar şi foarte entuziasmaţi. ''Da, suntem de acord'', au spus cei doi.

De altfel, Veronica a dat probe şi în casa celebrului manelist Tzancă Uraganu, acolo unde a spălat vase şi a făcut curat. Ba chiar să ştiţi că a făcut treabă bună şi a părut foarte entuziasmată de şansa care i s-a oferit. În plus, Tzancă Uraganu a fost extrem de încântat de serviciile casnice ale vulpiţei.

''Îmi place de Tzancă pentru că m-a primit la el. Eu m-aş duce la muncă şi mâine cu Viorel, dar nu am unde să stau'', a spus Veronica la ''Acces Direct'', după ce a făcut curat în casa lui Tzancă Uraganu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro