Pușcăriaș, dar putred de bogat! Cine este bărbatul care vrea să o cucerească pe Vulpița / VIDEO

Pușcăriaș, dar putred de bogat! Cine este bărbatul care vrea să o cucerească pe Vulpița © Captură Video

De când este o mică starletă a televiziunii, Veronica Stegaru, celebra noastră Vulpița, are parte chiar de admiratori! După ce s-a aflat că este „curtată” de un bărbat pușcăriaș, echipa „Acces Direct” l-a căutat pe Vasile, deținutul care vrea să îi fure inima Vulpiței.

Ce au aflat? Multe lucruri... de bine! Din câte se vede, putem vedea că admiratorul Vulpiței este un bărbat înstărit, așa cum a dezvăluit o localnică. Are pământ, pune porumb și vine dintr-o familie bună. I-a trimis scrisori Vulpiței și chiar a cerut-o de nevastă!

Cine este Vasile

Aceeași localnică a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns după gratii. Ea susține că nu a fost nicio crimă și că nu a fost deloc ceva grav. Incidentul s-a întâmplat acum cinci ani, din cauza unui așa-zis „dar” al bărbatului.

„Eu l-am moșit, am crezut că e mort când l-a născut maică-sa. I-am dat două palme și și-a revenit. L-am iubit mult, de când l-am moșit. A crescut aici, în cătunul ăsta. În urmă cu cinci ani a greșit. Nu a făcut o crimă. S-a repezit la o femeie, mai punea mâna pe unde se duce, avea darul ăsta”, a declarat o localnică.

Și ca să fie totul capac, tatăl admiratorului a avut și o odă pentru Vulpița, care nu prea a mulțumit-o pe soția lui Viorel. A chicotit pe tot parcursul cântecului și, spre nemulțumirea celor din jur, a avut și niște mici comentarii „ascuțite” legate de dantura bărbatului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro