VIDEO / Colega medicului fals Raluca Bîrsan face dezvăluiri: "Nu avea drept de semnătură pe acte medicale"

Colega medicului fals Raluca Bârsan face dezvăluiri: "Nu avea drept de semnătură pe acte medicale" © Captură video

Medic fals, în acţiune, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov! Tânăra de 31 de ani s-a jucat cu vieţile pacienţilor vreme de 10 ani!? Colega femeii acuzate că opera singură, deşi nu nu a absolvit nicio facultate de medicină, vine cu dezvăluiri care aruncă în aer România! 

Raluca Bîrsan s-ar fi pretins medic ginecolog într-un spital de stat iar timp de 10 ani ar fi practicat meserie nestingherită. Ba chiar ar fi intrat şi în sala de operaţii, acolo unde ar fi făcut diverse intervenţii. Asta, repet, fără studii în medicină. Mai mult, femeia de 30 de ani şi-ar fi falsificat diploma de medic.

"Multe întrebări pe această temă mie despre o aşa presupusă colegă de-ale mele. Care din păcate, se vede că nu a fost o colegă care să-şi fi definitivat cursurile şi facultatea de medicină. Îmi pare rău că sunt în această situaţie. Am intrat în sală cu un fals medic. De câte ori am intrat în sala de operaţie cu ea ea nu a făcut manevre ce presupuneau un risc major pentru pacientă. O simplă menţinere a unei pense şi un pansament nu presupunea că viaţa unui pacient era pusă în pericol. Niciodată nu mi-a dat de bănuit că nu ar avea studii medicale, dar pot să spun că oricine poate să vizioneze nişte filmuleţe şi să intre în sala de operaţii. Eu nu am lăsat-o în sală nesupravegheată, ea era pe post de medic voluntar, are o responsabilitate limitată. (...) Nu avea drept de semnătură pe acte medicale. (...) Eu în spitalul acela am contract de gărzi. Eu am încercat să iau legătura cu Raluca Bârsan, nu mi-a mai răspuns la telefon", a spus Roxana Al Momani, colega Ralucăi Bârsan la Acces Direct.

Apropiata unei paciente, declaraţii despre Raluca Bîrsan

 "A născut în 2015 (n.r. cumnata ei), iar finalizarea operaţiei, cusutul, l-a efectual doamna Bîrsan. Ea nu a păţit nimic, dar vă daţi seama că e un şoc când afli că cineva te-a cusut fără cunoştinţe medicale. Dacă nu avem nici bacul... Cum a început ea dacă la 20 de ani era medic?", a spus cumnata unei paciente care a trecut prin mâinile Ralucăi Bârsan. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro