Reţeaua medicilor falşi. Raluca Bîrsan şi-a falsificat diploma şi s-a angajat ca ginecolog, la un spital de stat din Ilfov

Reţeaua medicilor falşi. Raluca Bîrsan şi-a falsificat diploma şi s-a angajat ca ginecolog, la un spital de stat din Ilfov © captură video

După cazul italianului Matteo Politi, pare că există o adevărată reţea a medicilor falşi, în România. Raluca Daniela Bîrsan are 30 de ani, şi-a falsificat o diplomă de medic şi lucrează de 10 ani la Secţia de Ginecologie a unui spital de stat din Ilfov. 

Spre deosebire de "medicul cu opt clase", Matteo Politi, Raluca Daniela Bîrsan nu are parafa de la DSP. Acesta a pretins că a absolvit UMF în anul 2013 şi avea ca dovadă diploma "de absolventă" care se afla şi în dosarul depus la spitalul la care lucra. Însă, se pare că Raluca Daniela Bîrsan practica medicina fără studii şi avize, potrivit Libertatea.

"Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!", anunţă reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie. Raluca Daniela Bîrsan se apără spunând că nu a profesat, doar a observat, ca voluntar. Însă, filmările cu ea în blocul operator ginecologic arată complet altceva. 

După ancheta jurnalistă, managerul spitalului de stat a întrerupt contractul cu presupusa absolventă de la Medicină şi a aruncat vina pe şefii de secţie, conform Digi24.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro