Renumit doctor estetician, noi dezvăluiri despre italianul Matteo Politi: "Și-a luat geanta și a fugit"

Renumit doctor plastician, noi dezvăluiri despre italianul Matteo Politi: "Și-a luat geanta și a fugit" © captura video

Medicul Marian Simion l-a cunoscut pe Matteo Politi, italianul care se recomanda doctor estetician. El a dezvăluit la Antena 3 că au fost câteva semnale care l-au făcut să creadă că ceva este în neregulă.

Marian Simion spune că i-a părut ciudat faptul că Matteo Politi nu a dorit să împărtășească nimic din experiențele sale ca medic, ba mai mult, a plecat în momentul în care s-a văzut încolțit.

"Eram curios să știu ce tipuri de operații face și dacă face ceva nou acolo. Nu a stat la discuții cu mine - vorbeam în limba engleză. Mi s-a părut puțin suspect numele de Matthew - dacă ești italian te cheamă Matteo. Și l-am întrebat ce operează în ziua aceea. Mi-a zis că nu operează atunci L-am întrebat ce tipuri de operații face și nu a vrut să stea la discuții cu mine. Și-a luat geanta și a fugit destul de repede. Mi s-a parut destul de ciudat. De obicei, chirurgii când vorbesc între ei, stau două minute la o discuție: de unde ești, ce ai făcut, ce tipuri de operații faci, succes, strângi mâna și pleci mai departe", a spus medicul estetician Marian Simion, la  "News Magazine". 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro