Cum a reuşit Matteo Politi să păcălească sistemul sanitar italian. "S-a asociat la o cooperativă a medicilor"

+3 click pentru
galerie

Cum a reuşit Matteo Politi să păcălească sistemul sanitar italian. "S-a asociat la o cooperativă a medicilor" © Foto: Instagram

Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii bombă despre medicul fals. Spynews.ro a stat de vorbă cu jurnalistul italian, Alberto Zorzi, care ne-a oferit informaţii nemaiştiute despre "medicul cu opt clase", aşa cum a fost numit Matteo Politi.

Se ştie că înainte să-i înşele pe români, Matteo Politi a furat identitatea unui medic italian, fapt pentru care a fost condamnat. Mulţi s-au întrebat cum a reuşit Matteo Politi să păcălească sistemul sanitar italian. Ei bine, Matteo Politi s-a asociat unei cooperative a medicilor graţie unor documente false.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV / Tatăl lui Matteo Politi este în stare de şoc. Bărbatul nu a ştiut că fiul său practică ilegal medicina în România

"El, cu niște documente false, cum ar fi diploma de studii, s-a asociat la o cooperativă a medicilor și de acolo reușea să-și găsească pacienți. Și din cauză asta lucra în diverse structuri care aveau încredere în acea cooperativă de medici, căci certifica faptul că el este cu adevărat doctor", a spus jurnalistul italian, Alberto Zorzi.

Jurnalistul italian Alberto Zorzi ne-a vorbit şi despre studiile reale ale lui Matteo Politi.

"În trecut, în Italia, în anul 2010, poliția a descoperit că nu a făcut nici măcar liceul. Matteo Politi s-a oprit la ceea ce în Italia se numește „scuola media”, deci a terminat, cu o diplomă pe vremea când avea 13 ani. Nu avea nici măcar dreptul să se înscrie la Universitate", a spus jurnalistul italian, Alberto Zorzi.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro