Raluca Podea, la un pas de moarte! Vedeta a trecut prin momente de coșmar: „Am avut clavicula ruptă”

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea, la un pas de moarte! Vedeta a trecut prin momente de coșmar: „Am avut clavicula ruptă” © Instagram.com

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar Raluca Podea ascunde o suferință imensă! În urmă cu ceva timp, vedeta a fost la un pas de moarte și a trecut prin coșmarul vieții sale. A ajuns de urgență pe mâinile medicilor și a scăpat cu viață din una din cele mai grele încercări ale sale. 

Acum câțiva ani, Raluca Podea a trecut prin momente cumplite. Focoasa blondină a avut parte de un accident extrem de grav, în urma căruia a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. 

Blondina a povestit totul despre episodul șocant pe care l-a trăit, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, acum câțiva ani. Raluca Podea a ajuns să fie desfigurată din cauza accidentului rutier și a avut nevoie de luni întregi de spitalizare, pentru a-și putea reveni. În urma tragediei, vedeta s-a ales cu clavicula ruptă și chiar a avut jumătate de bust în ghips. Un astfel de eveniment nu poate fi uitat, așa că Raluca Podea a mărturisit că accidentul auto i-a lăsat sechele pe viață.

"Mi-au pus jumătate de bust în gips şi am avut clavicula ruptă. Nu-mi amintesc copilăria, am rămas cu sechele pe viaţă! Am văzut moartea cu ochii! Şi acum am coşmaruri cu accidentul!", a declarat modelul la „Acces Direct” în urmă cu câțiva ani. 

Raluca Podea, intervenție estetică la față

Raluca Podea a făcut o schimbare radicală! După câteva luni în care a trecut prin situaţii dificile, blondina a decis că este vremea pentru o nouă intervenţie estetică și a apelat la câteva îmbunătățiri. Mai exact, vedeta și-a operat fața și pentru o perioadă scurtă de timp, a fost nevoită să renunțe la machiaj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro